Salon de evenimente Ioana

Locația perfectă pentru momente memorabile

Salonul Ioana by Fiald este un ballroom spectaculos, special conceput pentru organizarea de evenimente magice. Spațiul elegant poate găzdui până la 200 de persoane și oferă facilități premium. Indiferent de tipul de eveniment – nuntă, botez sau petrecere privată – Sala de evenimente Ioana by Fiald este alegerea perfectă, garantând succesul unei petreceri de neuitat.

 

De ce să alegi Salonul de Evenimente Ioana by Fiald Bacău?

Salon nunți – botezuri ce poate găzdui până la 200 de persoane. Ambianță selectă și o gama diversă de preparate culinare.

Vrei să ai parte de un personal competent si amabil, care îți va ușura întreaga colaborare.

Facilități premium, inclusiv o cameră gratuită pentru miri, tarife speciale la cazare pentru grupuri și acces la Spa.

Contact

Salonul de nunti si botezuri Ioana by Fiald – nu oferim doar o sală de evenimente, ci o întreagă experiență. Și totul fără griji! De la planificarea detaliilor, amenajarea sălii, alegerea meniului și până la coordonarea serviciilor și a divertismentului, echipa va fi alături de tine pentru a-ți face visul realitate.

Fie că îți dorești un salon sau un restaurant pentru nuntă, botez sau o petrecere corporate, la noi, fiecare eveniment devine o poveste de succes. Vă invităm să alegeți profesionalismul, eleganța și serviciile impecabile oferite de sala noastră de evenimente pentru a crea amintiri de neuitat pentru dumneavoastră și invitații dumneavoastră.

Contact

sau la numărul

Poate te interesează

Galerie