Sală de conferințe

Profită de sala de conferință spațioasă, dotată cu echipament profesional

Dacă ne calci pragul în interes de business, îți punem la dispoziție o sală de conferințe încăpătoare cu toate dotările necesare pentru o bună desfășurare a întâlnirilor de afaceri, traininguri, workshop-uri, prezentări de produse sau simpozioane.

Facilități

  • Parcare în curtea hotelului

  • Transfer de la și la aeroport
  • Conexiune internet wi-fi în tot hotelul
  • Opțiuni de: gustări, coffee break, prânz și cină pe perioada conferințelor

  • Capacitatea sălii – 130 persoane
  • Videoproiector
  • Ecran de proiecție
  • Sistem de sonorizare performat

De ce sa alegi FIALD Conference?

Un spațiu ideal de creativitate și eficiență pentru conferințe.

Un cadru modern și inspirațional pentru conferințe.

Alege Fiald pentru conferințe memorabile și conectare eficientă.

Contact

sau la numărul

Sala de conferințe Fiald – un spațiu dedicat dialogului, inovației și inspirației. Cu o infrastructură modernă și dotări de ultimă generație, sala noastră vă oferă mediul ideal pentru a vă desfășura evenimentele de afaceri sau întâlnirile importante. Echipa noastră dedicată vă va asigura un suport deplin pentru a vă asigura că evenimentul dumneavoastră se desfășoară fără probleme. Optați pentru o experiență de neegalat în sala noastră de conferințe, unde succesul este garantat și calitatea este prioritatea noastră absolută!

Contact

Contact

Sala de evenimente Ioana – Pentru conferințe cu un număr mare de participanți, vă oferim posibilitatea de a rezerva sala de evenimente, cunoscută sub numele de Salon de Evenimente Ioana. Acest spațiu elegant poate găzdui până la 200 de persoane și este dotat cu facilități concepute pentru a satisface nevoile diversificate ale evenimentelor corporate.

Salonul de Evenimente Ioana oferă un cadru rafinat și profesionist, fiind alegerea ideală pentru desfășurarea unei conferințe memorabile. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă asigura că evenimentul dumneavoastră va fi un succes garantat.

Sala de evenimente / conferințe Ioana 

Poate te interesează

Galerie