Restaurant

Restaurant Fiald

Restaurantul Fiald este locul ideal pentru a începe ziua într-un mod special. Răsfățați-vă cu micul dejun într-un cadru rafinat și elegant, unde bunul gust și atenția pentru detalii vă vor asigura o experiență matinală de neuitat.

Echipa noastră de profesioniști talentați vă așteaptă să vă ofere cele mai gustoase și proaspete preparate pentru micul dejun.

Vă invităm să vă bucurați de micul dejun într-un ambient plăcut și relaxant, unde suntem dedicați să vă oferim o dimineață memorabilă și plină de savoare.

Construit special pentru a te complimenta, restaurantul Fiald este locația perfectă pentru organizarea evenimentelor de vis. Rafinamentul elegant, stilul modern, culorile deosebite și bunul gust sunt câteva din aspectele cele mai importante, care ajută la organizarea unor evenimente cu totul speciale. Fie că este vorba despre nuntă, botez, majorat, evenimente corporate, team building, cocktail party, conferințe sau evenimente la cerere, toate pot fi organizate la restaurant Fiald.
Echipa noastră este formată din cei mai buni profesioniști, cu o vastă experiență și este pregătită să vă asiste la organizarea evenimentului. De la meniurile speciale de cea mai bună calitate până la sonorizarea impecabilă, ne asigurăm de cele mai mici detalii, pentru a vă putea oferi o experiență unică de neuitat.

Orar de funcționare

Luni – Duminică

07:00 AM — 10:30 AM

Luni – Duminică

12:00 AM — 22:00 PM

Facilități

  • Ambianță elegantă

  • Experiențe culinare deosebite
  • Mic dejun tip bufet suedez

  • Gamă variată de preparate

  • Muzică atent selecționată

  • Elaborat pentru a satisface o gamă largă de gusturi

De ce sa alegi FIALD Restaurant?

Restaurantul nostru are o atmosferă elegantă și primitoare, care te va face să te simți confortabil și relaxat.

Apreciezi și vrei să savurezi mâncare excepțională.

Contact

Contact

Poate te interesează

Galerie